Coöperatieve vereniging Triple Choice

Kennis overdragen vanuit de praktijk

Wie beter dan iemand uit de praktijk kan uitleg geven over het toepassen van de theorie bij je dagelijkse werkzaamheden.
Onze vereniging bestaat uit zzp’ers die, naast het geven van trainingen, met beide benen in de praktijk staan.

Gezamenlijk bieden wij een breed scala aan nascholing voor het personen- en beroepsvervoer.
We hebben veel tijd en energie gestopt in het vertalen van onze kennis naar leuke, laagdrempelige en inspirerende cursussen. Alle trainingen voldoen aan de voorwaarden van het CCV/CBR en TX-keur en tellen mee voor de nascholingsuren.

Flexibel, up-to-date en focus op dagelijkse praktijk

De grote lijnen van de trainingen liggen vast in het lesplan. De exacte invulling is afhankelijk van de deelnemers / organisatie. Elke training is daarmee anders en in te vullen op basis van de wensen / vragen van de deelnemers / bedrijven.

De trainingen worden gegeven op diverse lokaties in het land. Voor 1 tot 4 personen is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een training via open inschrijving. Voor groepen vanaf 6 personen is een nascholing op het eigen bedrijf mogelijk.

Meer weten?

Kijk in de agenda voor de mogelijkheden of neem contact op via mail of telefonisch.

“Geen ’Powerpoint theorie’ maar leuke, leerzame en interactieve trainingen gebaseerd op de dagelijkse praktijk”

Maak kennis met onze instructeurs:

Joeri Hoogstad, instructeur code 95 en TX-keur

Joeri Hoogstad

Na het volgen van de opleiding ‘Touringcarchauffeur/ reisleider’ rijdt hij inmiddels al meer dan 25 jaar als beroepschauffeur op de touringcar. Daarbij heeft hij enkele jaren als planner de verhuur en inzet van touringcars verzorgd.

Hij is een gecertificeerd TX-instructeur en heeft het certificaat Tachograaf technicus behaald waardoor hij de tachografen mag ijken.

Joeri kent als geen ander het dagelijks werk van de beroepschauffeur. Zijn schat aan ervaring zie je terug in de trainingen waar veel aandacht is voor actuele en praktische onderwerpen.

volg hem op LinkedIn

Elbert Vlastuin

Na alle onderdelen in de ICT te hebben gezien stapte Elbert over naar de wereld van het beroepsvervoer. Met certificeringen voor directiechauffeur, reisleider en rijbewijs D(E) op zak is hij gaan werken als touringcarchauffeur en is werkzaam geweest als commercieel medewerker op de afdeling verhuur en planning van een touringcarbedrijf.

De combinatie ICT en beroepschauffeur zorgt ervoor dat Triple Choice voor de ontwikkeling van de opleidingen nieuwe en moderne technieken gebruikt om cursisten geboeid te houden.

Voor het verdiepen van zijn kennis heeft hij in de afgelopen jaren de certificaten: WRM-instructeur(BD), TX-keur instructeur en Tachograaf technicus behaald.

volg hem op LinkedIn

Elbert Vlastuin, instructeur code 95, WRM-BD en TX-keur

Samen ‘Triple Choice’

‘Met de inzet van instructeurs uit de praktijk bieden wij nascholing waar je wat aan hebt.’


Heb jij kennis die een toevoeging aan onze vereniging kan bieden?
Neem contact met ons op.
Horizontale strepen in de kleuren Triple Choice die staan voor de nascholing voor bus of touringcar, vrachtwagen en taxi.